Tuesday, February 16, 2016

Today was a mess

Hey gals,
Esok dah start kelas sob sob sob habis dah cuti sebulan yang aku rasa dulu menghabiskan masa ja and better aku balik msia. Tpi tgok skrg dah habis pun cuti. Apa yg aku buat pun taktau hahaha mostly jd beruang. Dok berselimut dalam saratoga sebab sejuk sejuk mcm ni mmg best berhibernasi. Minggu lepas ja spent 2 hari lawat makam, lawat tasik qarun. It hve thought me lot tho. Rasa mcm aku ada pada zaman khulafa ar rasyidin. Then tarbiah sentap datang bg sentapkan kita org cuti ni haha and diagnosis is otw you guys! Nt ialls cita eh. Ala takkan tetau kot dr anwar fazal, dr liyana, dr beni dan lain lain.
So the story of today is, harini pi buat visa. Dulu org arab ja yg settle benda ni. Dia wakil kitaorg. Lepas tu ada la maklhluk sorg ni dia p report pa benda tah. Kan dah menyusahkan org lain eeeee. Dlm kpala aku banyak kali dah aku bunuh org tu. Takpa hg susahkan org lain, berkali ganda org susahkan hg *senyum jahat*
Dr pukul 7pg td sampai pkul 12 lebih. Nasib la msia punya okay sikit. Tp kenkdang susah gak nk deal dgn gawazat kat msia tu. Wktu nk masuk tu buka buka ja gate semuaorg rempuh masuk. Ko bayang la aku kecik ditolak tolak hampir nk jatuh ke belakang. Lepastu beratur ambik borang then tgu nk settle visa. Ya rabbi penat nk mati habaq hg. Almost gonna faint. Sebab tak mkn pagi, dgn org ramai berasak asak, pastu bising ya rabbi mmg takmau pi dah la wey. Better bayaq denda kat airport ja wey. Dahtu otw nk balik naik teksi, dia bubuh minyak wangi sampai nk muntah. Mmg dah dekat kerengkong dh pun. Tp tahan ja. Nasib la penyabaq tau. Hahaha betol la org kata dok mesir ni memang kena banyak sabar. Aja aja fighting sister! Bru satu dah mengeluh cena ni. Mohon ada kementerian pertimbanglan balik madam syaima buat balik visa tu. Sumpah nak nangih waktu buat visa td T.T

No comments:

Post a Comment